Hoe gaan we samen te werk

Wij werken in 5 stappen. Van het grafische ontwerp tot aan de oplevering van het project begeleiden wij u en werken we samen met u.

Stap 1 - Het functionele ontwerp en het grafische ontwerp

Wij ontwerpen samen met u een website die bij u en uw doelgroep passen en denken daarbij heel goed na over de juiste interactie: ‘zijn de knoppen duidelijk?’, ’is de indeling logisch?’, ’zal men hierop klikken?’. Wij gaan altijd terug naar de kern. Eerst een functioneel ontwerp en vervolgens het grafische ontwerp. Dit ontwerp leggen wij aan u voor en in nauw overleg met u komen we tot een definitief ontwerp.

Stap 2 - De bouw

Het ontwerp wordt technisch gerealiseerd. Wij leveren maatwerk. Zoals een bakker ambachtelijk zijn brood bakt, maken wij vakwerk van websites. De juiste oplossing speciaal voor u! Geen kopie, geen standaard model. Uniek en volledig op maat.

Stap 3 - De eerste versie

U krijgt van ons toegang en uitleg over het beheer van de website. De eerst versie wordt aan u opgeleverd. U krijgt de tijd om de website te voorzien van inhoud maar ook van uw commentaar. Uw feedback wordt verwerkt.

Stap 4 - Oplevering

De website wordt definitief aan u opgeleverd. Voor vragen blijven wij altijd bereikbaar voor u. Wij staan voor u klaar en kunnen u altijd weer wat nader toelichten of opnieuw uitleggen.

Stap 5 - De toekomst

Uw website is bij ons altijd klaar voor de toekomst. Extra uitbreidingen, nieuwe mogelijkheden; het is altijd mogelijk. Wij staan voor u klaar!